Mistä ja miten löytää paras kesätyöpaikka?

Vuoden kylmin ja pimein vuodenaika ei ehkä tunnu inspiroivimmalta hetkeltä ryhtyä kesätöiden hankintaan, mutta parhaat paikat viedään nopeasti ja kannattaakin aloittaa oman unelmaduunin etsiminen jo hyvissä ajoin! Kesätyö ei ole vain loistava tilaisuus tienata rahaa vaan myös mahdollisuus hankkia hyvää työkokemusta ja mahdollisesti saada jalkaa oven väliin yritykseen, jossa myöhemmin haluaisit työskennellä. 


Mistä kesätöitä sitten kannattaa hakea?: 

- Rekrytointisivustojen, lehti-ilmoitusten tai sosiaalisen median työpaikkailmoituksiin vastaamalla

- Ottamalla suoraan yhteyttä kiinnostaviin yrityksiin, vaikka ne eivät olisi julkaisseet työpaikkailmoituksia

- Suhteiden avulla: onko sinulla yhteyksiä erilaisiin yrityksiin tai voisitko tarjoutua töihin vaikkapa tuttavallesi? 

- Omaa osaamista myymällä kevytyrittäjänä tai itsensätyöllistäjänä, jolloin etsit itse asiakkaasi, laskutat työstä laskutuspalvelun kautta ja asiakkaasi tarvitsee vain huolehtia laskun maksamisesta samalla kun laskutuspalvelu hoitaa omaan laskutukseesi liittyvät paperityöt ja maksaa sinulle palkan. Sovit itse toimeksiantojen yksityiskohdista ja työnteon ajankohdista ja voit käyttää loppukesän mihin haluat!


Kannattaa siis miettiä mitä haluaisit tehdä, millä ehdoilla haluaisit työskennellä ja millä tavalla saisit eniten irti kesätöistäsi sinulle sopivalla tavalla! Jos haluat lisätietoja itsensätyöllistäjänä tai kevytyrittäjänä työskentelystä, tutustu Invoiceryn palveluun ja pyydä tarvittaessa neuvoja alkuun asiakaspalvelustamme!