Miksi laskuttaa töistä ilman omaa yritystä?

Vastaus on yksinkertainen: siksi että laskuttaminen ilman omaa yritystä on helppo tapa toimia yrittäjämäisesti ilman monia yrittäjän velvollisuuksia, niin että laskutuspalvelu hoitaa puolestasi laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt.

Sinulle jää näin ollen vapaus keskittyä omaan juttuusi, matka laskun luomisesta tilillesi tipahtavaan palkkaan on vain muutaman napinpainalluksen päässä ja asiakkaasikaan ei tarvitse yksinkertaisimmillaan tehdä muuta kuin maksaa heille saapunut lasku toimeksiannosta.

Miten homma toimii?

- Hankit itse asiakkaasi ja sovit toimeksiannon yksityiskohdista ja hinnoittelusta

- Rekisteröit maksuttoman käyttäjätilin laskutuspalveluun

- Invoiceryn kautta toimiessasi päätät laskutatko kevytyrittäjänä tai itsensätyöllistäjänä työntekosi ajan (lue palveluiden eroista ja käytännöistä täältä)

- Luot laskun ja saat palkan pankkitilillesi laskutuspalvelun hoitaessa paperityöt

Laskutuspalvelun käyttö on erittäin joustavaa sinulle, sillä käytöstä veloitetaan vain käyttäessäsi palvelua eikä sinun tarvitse näin ollen sitoutua käyttämään palvelua. Invoicerylla et maksa myöskään erillisiä kuukausimaksuja tai muita käyttömaksuja, vaan voit käyttää palvelua silloin kun se sinulle sopii!

Kaiken lisäksi laskutuspalvelun käyttäjällä on apu aina lähellä: Invoiceryn asiakaspalvelu auttaa käyttäjiämme arkisin klo. 10-17 sähköpostitse ja puhelimitse ja meiltä saat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua ongelmiesi ratkaisemiseksi.