Itsensätyöllistäjän muistilista

Haluatko laskuttaa työstäsi yrittäjämäisesti ilman omaa y-tunnusta, mutta kevytyrittäjyys ja siihen liittyvät vastuut tuntuvat monimutkaisilta ja haluaisit vakuutusasioiden ja palkanmaksun hoituvan yhtä helposti kuin tavallisessa työsuhteessa? Invoiceryn uusi palvelu itsensätyöllistäjille voi sopia juuri sinulle!

Invoiceryn kautta laskuttavan itsensätyöllistäjän tulee toimia yksinkertaisesti seuraavalla tavalla:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmista onko tekemäsi työ sellaista jota voit laskuttaa itsensätyöllistäjänä.

2. Sovi asiakkaasi kanssa työn yksityiskohdista ja kerro että työ laskutetaan itsensätyöllistäjänä, jolloin Invoicery toimii työnantajanasi toimeksiannon ajan.

3. Saat Invoicerylta työsopimuspohjan, jonka täytät, allekirjoitat ja lähetät Invoicerylle. Saat myös toimeksiantosopimuspohjan, joka asiakkaasi tulee täyttää ja toimittaa Invoicerylle. Lisäksi saat laskutuspohjan jota käyttää laskuttaaksesi työsi ja saadaksesi palkkaa. Huom! Saat aloittaa työn vasta kun Invoicery on palauttanut allekirjoitetun työsopimuksen sinulle!

4. Ilmoita Invoicerylle suunnitellut työpäivät- ja tunnit ennen työn aloittamista ja toimita Invoicerylle verokorttisi.

5. Lähetä Invoicerylle täyttämäsi laskutuspohja, jolloin saat palkan ja Invoicery laskuttaa asiakastasi.

Itsensätyöllistäjänä tehty työ eroaa kevytyrittäjyydestä siinä, että Invoicery ottaa työnantajavastuun vakuutuksineen toimeksiannon ajaksi, palkkasi maksetaan kuten kelle tahansa määräaikaiselle työntekijälle ja palvelumaksu veloitetaan asiakkaalta työn suorittajan sijaan.

Haluatko lukea lisää kevytyrittäjyyden ja itsensätyöllistäjyyden eroista meillä? Käy vertailemassa palveluja täällä!