Från lättföretagartjänst till en mer stabil och trygg egenanställningstjänst: varför avslutar Invoicery sina tjänster för lättföretagare?

Möjligheten att registrera sig som lättföretagare avslutades i juni 2023 och de som redan har ett användarkonto kan använda tjänsten fram till den 30 augusti 2023. Invoicery har redan under ett par år fokuserat på en mer stabil och trygg tjänst för egenanställda, på samma sätt som våra systerbolag i andra länder. Syftet med förändringen är att erbjuda alltmer trygghet och enkelhet för att fakturera utan eget företag. Att erbjuda tjänster till egenanställda möjliggör att vi kan ta hand om arbetsgivarplikter och därmed erbjuda bättre försäkringar och skydd mot arbetsutövare.

Är du intresserad av vår egenanställningstjänst? Vår digitala tjänst är på kommande och i väntan på det kan du fylla i nedanstående kontaktformulär eller mejla oss på info@invoicery.fi och berätta kort vilket typ av uppdrag du skulle vilja fakturera som egenanställd. Vi kontaktar dig och hjälper dig att komma igång!

Vill du veta mer om vår egenanställningstjänst? Beskriv kort hurdana uppdrag du skulle vilja genomföra som egenanställd så hjälper vi dig att sätta igång! En förfrågan via kontaktformulär är inte bindande.

Skriv meddelande