Hur skaffar man extrainkomster på ett enkelt sätt?

Snacket om personlig ekonomi har ökat under de senaste åren och många funderar nu på hur man kan skaffa extrainkomster för att underlätta vardagen, förverkliga sina drömmar eller för att helt enkelt ha mer ekonomisk stabilitet i framtiden. Det bästa sättet att skaffa extrainkomster på beror på ens egen livssituation, när man har behov av pengarna och vad man har för resurser. Hur skaffar man då sådana inkomster?


1. Börja investera

Att investera i aktier eller i en lägenhet är enkla men långsamma sätt skaffa inkomster under en längre tidsperiod. Att starta kan kännas svårt men det finns nuförtiden mycket litteratur, videon och podcasts som på ett enkelt sätt förklarar hur man kommer igång med investerande.


2. Sälj bort onödiga saker

Hos de flesta av oss finns saker och kläder som har legat i flera år och väntat på att bli använda. Ditt “skräp” kan dock vara någon annans skatt och även om du inte skulle orka bära dem själv till loppis, kan du publicera en annons på en nätloppis eller till och med kontakta en tjänst som hämtar och lägger fram dina grejer på en loppis. 


3. Sälj ditt kunnande

Vad är du bra på? Kan du exempelvis flera språk, skriva, programmera, uppträda, städa, sälja, undervisa eller träna? Det är enkelt att sälja sitt kunnande som lättföretagare eller egenanställd; du kan jobba när det passar dig bäst och man kan göra många jobb på distans med bara sin dator eller telefon. Att fakturera uppdrag är inte heller svårt och förbinder en inte till något genom att en faktureringstjänst sköter allt pappersarbete och i gengäld tar ut en liten serviceavgift i samband med faktureringen. 


Det viktiga när det kommer till att skaffa extrainkomster är alltså att fundera på vad som är det bästa tillvägagångssättet för dig. Om du vill sälja ditt kunnande, kolla in Invoicerys hemsida och låt oss att hjälpa dig vidare!