Itsensätyöllistäminen eli kevytyrittäjyys on joustava tapa tehdä työtä ja mainio tapa testata omaa liikeideaa. Se sopii myös erinomaisesti sinulle, joka teet sivu-tai keikkatyötä monelle eri taholle.

Kevytyrittäjänä työllistät itse itsesi eli sovit asiakkaasi kanssa toimeksiannosta ja sen hinnasta ja laskutat sitten työstäsi laskutuspalvelun kautta, joka hoitaa paperityöt ja byrokratian puolestasi ja maksaa sinulle palkan. Kevytyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä yrittäjämäisesti perustamatta kuitenkaan omaa yritystä tai toiminimeä, eikä kevytyrittäjällä näin ole myöskään omaa y-tunnusta tai kirjanpitovelvollisuutta. Lainsäädäntö ei tunne käsitettä kevytyrittäjä vaan kevytyrittäjyys voidaankin katsoa eräänlaiseksi työmuodoksi, joka istuu jonnekin yrittäjän ja palkansaajan välimaastoon. Kevytyrittäjyys sopii esimerkiksi henkilöille jotka tekevät keikkatöitä, haluavat laskuttaa harrastuksestaan tai kokeilevat vaikkapa omaa liikeideaansa. Kevytyrittäjänä voi toimia vaikkapa oman päivätyön ohessa ja esimerkiksi Invoiceryn kautta laskuttamalla kevytyrittäjä voi työskennellä silloin kuin haluaa ja laskuttaa sitten työstään palvelumme kautta. Kevytyrittäjyys antaa ihmisille vapauden keskittyä omaan työhönsä ja siihen mitä osaa hankalien paperitöiden sijaan. Kevytyrittäjyys on myös joustava ratkaisu niille, jotka haluavat työskennellä useammille asiakkaille. Lisäksi kevytyrittäjyys kannattaa silloin kun haluaa laskuttaa vaikkapa satunnaisista töistä ulkomailla. Invoicery tarjoaa kansainvälisiä ratkaisuja niille, jotka haluavat laskuttaa ulkomaista työnantajaa ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne kansainvälisistä ratkaisuista!

Itsensätyöllistäminen eli kevytyrittäjyys on siis joustava työmuoto erilaisiin tarpeisiin. Kevytyrittäminen Invoiceryn kautta kannattaa, sillä rekisteröityminen ja laskutus on helppoa, nopeaa ja turvallista ja me hoidamme aikaa vievät paperityöt, jotta kevytyrittäjä voi keskittyä siihen mitä itse osaa ja haluaa tehdä. Rekisteröityminen Invoiceryyn ei maksa mitään tai velvoita palvelun käyttöön ja palvelumaksumme (6% laskun summasta) veloitetaan vain palkanmaksun yhteydessä. Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Aloittaminen on helppoa ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne!

Miksi valita Invoicery?

Pientä tai isoa liiketoimintaa

Invoiceryn kautta voit laskuttaa pientä keikkaa tai isompia työkokonaisuuksia.

Ei paperitöitä tai byrokratiaa

Me maksamme sinulle palkan ja hoidamme paperityöt: verot, vakuutukset ja tarvittaessa perinnän puolestasi.

Vakuutukset kunnossa

Kevytyrittäjänä olet vakuutettu tapaturmavakuutuksella ja kuulut vastuuvakuutuksemme piiriin.

Pohjoismaiden johtava laskutuspalvelu

Kokenut käyttäjätukemme auttaa sinua. Oletko kenties lähdössä töihin muihin Pohjoismaihin? Meiltä saat neuvoja.

Ei aloitusmaksuja

Toiminnan aloittaminen ei maksa mitään ja palvelumaksumme veloitetaan laskutettavasta summasta. Testaa omaa liikeideaa kevytyrittäjänä ja aloita liiketoiminta ilman kuluja!

Käyttäjätarinoita

Malin Holmer

Arboristi

Lue haastattelu

Michael Eyre

Kääntäjä

Lue haastattelu

Lisa Svanstrom

Laulunopettaja

Lue haastattelu