Laskuttaminen

Sovit toimeksiantajan eli asiakkaasi kanssa työstä ja sen hinnasta. Suositellemme että käytät apuna sopimuspohjaamme, jonka löydät Omilta sivuiltasi kirjautuessasi sisään sivustollemme. Voit myös käyttää palkkalaskuriamme päättäessäsi hinnoittelusta. Palkkalaskurimme antaa sinulle arvion siitä paljonko nettoansiosi ovat verojen, vakuutusmaksujen ja palvelumaksumme jälkeen. Muistathan myös informoida asiakastasi että aiot laskuttaa häntä Invoiceryn kautta.

Laskujen tekeminen käy nopeasti! Kirjaudu sisään ja klikkaa "Luo lasku". Täytä asiakkaan tiedot, työpäivämäärät ja -tunnit, työnkuvaus sekä laskutussumma. Jos sinulla on tähän työhön liittyviä kuluja, erittelethän myös ne ja lähetät meille kulu-tai matkalaskun. Me tarkistamme laskun ja lähetämme sen asiakkaallesi.

Pyrimme maksamaan palkkasi viidessä pankkipäivässä. Tämä edellyttää muun muassa sitä, että olet toimittanut meille toimeksiantosopimuksen. Tutustuthan palvelumme Yleisiin käyttöehtoihin. Jos etukäteismaksu ei ole mahdollista, maksamme palkkasi viipymättä sen jälkeen, kun asiakkaasi on maksanut laskun. Normaali maksuaika laskuissa on 14 tai 30 päivää. Voit asettaa maksuajan itse laskuja tehdessä.

Henkilökohtainen palvelu

Kokeneet asiakaspalvelijamme auttavat sinua itsensä työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

OTA YHTEYTTÄ

Etkö löydä vastauksia? Klikkaa alla olevaa linkkiä tai ota meihin yhteyttä

Vakuutukset

Kevytyrittäjänä olet vakuutettu Invoiceryn yksityisellä tapaturmavakuutuksella ja kuulut vastuuvakuutuksemme piiriin. Haluamme että koet olosi turvalliseksi Invoicerylla.

Lue lisää vakuutuksista