Invoicery on laskutuspalvelu joka aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1999. Yli 70 000 itsensä työllistäjää on jo laskuttanut meidän kauttamme. Ensimmäiset asiakkaamme olivat muusikkoja, mutta tällä hetkellä kevytyrittäjiä on lähes kaikilla aloilla ja monet heistä työskentelevät useassa eri maassa. Me Invoiceryssä uskomme jokaisen ihmisen kykyyn luoda omannäköinen työura. Työnteon tulisi olla hauskaa ja inspiroivaa. Me haluamme olla mukana mahdollistamassa unelmiasi.

Invoicery-tiimi

Asiakastuki

Ota yhteyttä

Kokeneet asiakaspalvelijamme auttavat sinua puhelimitse ja sähköpostitse.

Keskeinen osa toimintaamme on Invoiceryn asiakaspalvelu, jonka puoleen voit kääntyä kysymyksissäsi kevytyrittäjyydestä. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Frågor om egenanställning? Vi hjälper dig på svenska. Questions about self-employment? Please contact us.

Verkosto

IT-osastomme kehittää ja ylläpitää palveluitamme. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluitamme niin, että ne vastaavat kevytyrittäjiemme toiveita ja tarpeita eri maissa. Teemme tiivistä tiimityötä muiden osastojen kanssa.

Taloushallinnon osastomme toimenkuva on laaja, sillä olemme tekemissä hyvin monenlaisten ammattien ja eri alojen kanssa. Kirjanpito, kulut ja korvaukset - meillä on hallussa koko prosessi! Se tekee työstä hyvin mielenkiintoista ja vaihtelevaa!

Stephen Schad

Stephen Schad, TJ

+46 722-40 36 05

stephen.schad@frilansfinans.se

Joanna Boivin

Joanna Boivin, Country Manager Ranska

+33 642 833 726

joanna.boivin@frilansfrance.fr

Anders Stenberg

Anders Stenberg, Country Manager Norway/Finland

+47 22 42 21 00

anders.stenberg@frilansfinans.no

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson, CFO

+46 760-01 26 98

lars.bengtsson@frilansfinans.se

Christian Rähn

Christian Rähn, HR

+46 760-01 26 97

christian.rahn@frilansfinans.se

Marcus Jonsson

Marcus Jonsson, CMO

+46 705-13 66 48

marcus.jonsson@frilansfinans.se

Mikael Westöö

Mikael Westöö, CIO

mikael.westoo@frilansfinans.se

Mats Ottosson

Mats Ottosson, HR International

mats.ottosson@frilansfinans.se

Tule meille töihin


Olemme noin 40 hengen organisaatio, jonka kulttuuria ympäröi halu auttaa toisiaan ja itsensä työllistäjiä. Saamme energiaa asiakkailtamme ja haluamme liiketoimintamme rakentuvan heidän tarpeidensa ympärille. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus.

Avaa sovellus

Lähetä meille oma CV ja kansilehti.


Käytä


Visiomme

Me Invoicerylla uskomme jokaisen ihmisen kykyyn luoda omannäköinensä työura.

”Tiedämme, että luominen on hauskaa, inspiroivaa ja rikastuttavaa. Invoiceryn tehtävä onkin mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset luoda omannäköisesi työura. Haluamme mahdollistaa sen, että voit yksinkertaisella ja turvallisella tavalla ottaa valtaasi oman työntekosi.

Valta sanana saattaa kuulostaa kovalta. Tarkoitamme sillä kuitenkin esimerkiksi sitä, että sinun tulisi saada osuus voitoista, jotka saat aikaan työlläsi. Sinulla pitää olla oikeus suunnitella miten työ tehdään ja kenen kanssa teet töitä.”

Stephen Schad, TJ

90-luvun puolivälissä Invoiceryn toimitusjohtaja Stephen Schad pyöritti ohjelmatoimistoa.

Osa muusikoista ja esiintyjistä pyysivät Stepheniä auttamaan heitä myös paperitöissä muutaman prosentin palkkiota vastaan. Hän suostui ja ensimmäinen laskutuspalvelu oli syntynyt.

Hiljalleen yhtön nimi vaihtui Frilans Finansiksi ja siitä edelleen kansainvälisesti Invoiceryksi, ja itsensätyöllistäjien määrä kasvoi tuhansiin. Tähän päivään mennessä yli 70 000 henkilöä on laskuttanut Invoiceryn kautta ja lähes kaikki eri ammattialat ovat edustettuina. Liiketoiminnan perusperiaate on kuitenkin edelleen sama kuin toiminnan alkuaikoina: haluamme mahdollistaa sen, että sinä voit käyttää luovuutesi ja energiasi olennaiseen eli siihen mihin haluat ja missä olet hyvä. Me pidämme huolen siitä ettei sinun tarvitse ajatella veroja, vakuutuksia tai perintää.

Lähteet

Lukuja:

Kokopäiväiset työntekijät: 40

Käyttäjämäärä: 70.000 (2018)

Lähetetyt laskut: 50 000

Ammattien lukumäärä: noin 1500

Maat, joissa kevytyrittäjämme ovat laskuttaneet: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Thaimaa, Espanja

Toimistomme

Invoicery on kansainvälinen organisaatio ja voimme auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi useassa eri maassa. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.